

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, υποδέχθηκε σήμερα στο Κοινοβούλιο, τον Αμερικανό Πρέσβη στη χώρα μας, Τζέφρυ Ρ. Πάιατ.
Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκαν τρέχοντα θέματα στις σχέσεις των δύο χωρών, καθώς και οι λεπτομέρειες για την επικείμενη έλευση του Γερουσιαστή των Ηνωμένων Πολιτειών του Νιου Τζέρσεϊ και Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ “Μπομπ” Μενέντεζ στη χώρα μας, στα τέλη Αυγούστου, στο πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνεται και επίσκεψή του στη Βουλή.
Μετά τη συνάντηση, ο Αμερικανός Πρέσβης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Βουλής, ξεναγήθηκε στην Έκθεση “Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά”, που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του πανηγυρικού εορτασμού των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση, στους δύο πιο μνημειακούς χώρους του Μεγάρου της Βουλής, στο Περιστύλιο της Ολομέλειας και στην Αίθουσα “Ελευθέριος Βενιζέλος”, πρώην Αίθουσα Τροπαίων και Υπασπιστών.
Σχετικά Νέα
ΚΚΕ: Τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη – Μελόνι είναι αυτά που αφορούν τις μπίζνες των ομίλων των δύο χωρών
Σε σχολιασμό των δηλώσεων των πρωθυπουργών της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ιταλίας, Τζόρτζια.
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.