

Τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, θα υποδεχθεί αύριο Παρασκεύη 1 Απριλίου και ώρα 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η συνάντηση αυτή που είχε προαναγγελθεί από κυβερνητικές πηγές όταν ο κ. Ανδρουλάκης είχε καταφέρει να φύγει από την βομβαρδιζόμενη Μαριούπολη στις 19 Μαρτίου. Ο πρωθυπουργός είχε τότε συγχαρεί τηλεφωνικά τον πρόξενο για τη γενναιότητα που επέδειξε και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε αλλά και για τον δημόσιο λόγο του.
Στις 12:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί επίσης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων, ενώ στις 13:00 θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, της Κύπρου, Μαρίνο Σιζόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις 19:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση βιβλίου του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουλά, στο Μέγαρο Μουσικής.
Σχετικά Νέα
Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θαλάσσια ασφάλεια σήμερα σε συζήτηση του ΣΑ του ΟΗΕ
Υπό την Προεδρία του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
Η Βουλή τιμά τη μνήμη των 353.000 Ελλήνων του Πόντου – Φωταγώγηση με το «G» για τη γενοκτονία των Ποντίων
Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε με τη φωταγώγηση του κτιρίου της τη μνήμη του.
Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε με τη φωταγώγηση του κτηρίου της τη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού
Το ελληνικό Κοινοβούλιο τίμησε σήμερα (19/5) την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του.
N. Ταχιάος: Ώριμο προς δημοπράτηση το φράγμα Αχυρών στον Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Ώριμο προς δημοπράτηση είναι το έργο της κατασκευής του φράγματος Αχυρών στην περιοχή του.