

Με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέστη στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Φιλόθεου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που βρίσκεται επί της οδού Αγγελάκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους συναντώνται μετά την εκλογή του Στέλιου Αγγελούδη στον δήμο Θεσσαλονίκης
Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Ανδρουλάκη να εύχεται καλή θητεία αλλά και χρόνια πολλά στον Στέλιο Αγγελούδη, καθώς σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή αλλά και τα γενέθλιά του.
Με την ευκαιρία αυτή μάλιστα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά το ίδιο μέσο, δώρισε στον κ. Αγγελούδη το βιβλίο του Μαρκ Μαζάουερ «Θεσσαλονίκη, Πόλη των Φαντασμάτων», που αποτελεί μια εξαιρετική περιπλάνηση στην ιστορία και αποδεικνύει, σύμφωνα με τις κριτικές, τι είναι αυτό που κάνει τη Θεσσαλονίκη μια τόσο μοναδική πόλη.
Οι δύο άντρες είχαν διάλογο για θέματα του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και ευρύτερα της πόλης. Εξάλλου ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτός από πρόεδρος του κόμματος, είναι και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους συναντώνται μετά την εκλογή του Στέλιου Αγγελούδη στον δήμο Θεσσαλονίκης, τα ηνία του οποίου αναλαμβάνει επισήμως από την 1η Ιανουαρίου.
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.