

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για έναν 39χρονο που έχει εξαφανιστεί από το Άγιο Όρος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Γραμμή Ζωής, πρόκειται για τον Ivan Strba, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 13 Μαΐου.
Ο άνδρας διέμενε ως επισκέπτης στο Άγιο Όρος, από όπου αποχώρησε την 13/05/2024, λόγω λήξης του Διαμονητηρίου του. Έκτοτε, αγνοείται.
Η ανακοίνωση από τη «Γραμμή Ζωής»
«Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από την περιοχή του Αγίου Όρους.
Ο IVAN STRBA, 39 ετών, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Όρους, την 13/05/24.
Ο αναζητούμενος διέμενε ως επισκέπτης στο Άγιο Όρος, από όπου αποχώρησε την 13/05/2024, λόγω λήξης του Διαμονητηρίου του. Έκτοτε, αγνοείται.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από το Γενικό Προξενείο της Δημοκρατία της Σερβίας που ζήτησε την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού SILVER ALERT, το βράδυ της 21/05/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Η ζωή του, πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».
Σχετικά Νέα
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.
Λάρισα: Νεαρός σκότωσε την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους
Την 52χρονη μητέρα του σκότωσε ένας 21χρονος μέσα στο σπίτι του στην Λάρισα. Περίοικοι.
Υπ.Υγείας: Παρέλαβε αεροσκάφοs από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το ΕΚΑΒ
Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ),.
Εύβοια: Ένας 62χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία κοντά στην Ιστιαία
Μπροστά σε έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, βρέθηκαν λουόμενοι.