

Διόλου αισιόδοξο το τελευταίο μήνυμα από την πλευρά του Κιέβου όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας που τις τελευταίες ημέρες έχουν κορυφωθεί, έστω κι αν γίνονται μέσω βίντεο.
Ο σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι που συμμετέχει στις συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, με ανάρτησή του στα social media έκανε λόγο για περίπλοκη διαδικασία και σημαντικές διαφορές σε θεμελιώδη ζητήματα. Μάλιστα, ζήτησε από δημοσιογράφους και άλλους “ενεργούς σχολιαστές των διαπραγματεύσεων” να μην διαδίδουν ψέματα.
“Θα ήθελα να ζητήσω από τους «ενεργούς σχολιαστές των διαπραγματεύσεων» που ΔΕΝ συμμετέχουν σε αυτές: Μη διαδίδετε τα ψέματά σας για μια χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο. Οι διαπραγματεύσεις είναι περίπλοκες. Οι θέσεις των δύο πλευρών είναι διαφορετικές. Για εμάς, τα θεμελιώδη ζητήματα είναι απαραβίαστα”, έγραψε ο Μιχαΐλο Ποντολιάκ.
Σχετικά Νέα
Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στο Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα την επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, στοχοποιώντας.
Πριγκίπισσα Κέιτ: Η φύση υπήρξε το καταφύγιό μου κατά τη διάρκεια της θεραπείας για τον καρκίνο
Η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, δήλωσε πως η φύση υπήρξε το καταφύγιό της.
Εξαρθρώθηκε αλβανικό εγκληματικό δίκτυο με έδρα το Βέλγιο
Εξαρθρώθηκε αλβανικό εγκληματικό δίκτυο, με έδρα το Βέλγιο, που φέρεται να διέπραξε επτά κλοπές.