

Στην σύλληψη ενός 32χρονου άνδρα προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, έπειτα από καταγγελία που δέχθηκε από την σύζυγο του για ξυλοδαρμό και λεκτική βία εις βάρος της.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το θύμα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού, όπου κατήγγειλε τη βιαιοπραγία και τη λεκτική βία που υπέστη από τον 32χρονο σύζυγο της, στην οικεία τους. Μάλιστα, η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενη από συγγενικά της πρόσωπα, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.
Στη συνέχεια το περιστατικό μεταβιβάστηκε στο αρμόδιο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς. Ο 32χρονος συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας και κρατείται μέχρι και αυτή την ώρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, απ’ όπου και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελία Καστοριάς.
Το ζευγάρι που έχει και δύο ανήλικα παιδιά δεν είχε ξανά απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.
Σχετικά Νέα
Η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας για το χάος σε Σύρο και Ικαρία
Η ανακοίνωση του υπουργείου υπουργείου Ναυτιλίας για το περιστατικό με τους επιβάτες από Ικαρία.
Όλυμπος: Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε η γυναίκα που αγνοούνταν
Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, σε δυσπρόσιτο σημείο του Ολύμπου, η γυναίκα που αγνοούνταν..
Τέσσερις συλλήψεις σε Ρόδο και Σύμη για παράνομα εκρηκτικά
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το διήμερο 20-21 Απριλίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε Ρόδου και του.
Πανικός σε μπαρ στην Πάτρα: Ζήτησε να πιει τσάμπα, τον έδιωξαν και επέστρεψε με περίστροφα
Τον πανικό σκόρπισε ένας 25χρονος σε μπαρ περιοχής στην Πάτρα. Ο νεαρός απαίτησε τη.