

Σε εξέλιξη βρίσκεται το αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.
Τα τρακτέρ και τα αγροτικά βρίσκονται μπροστά από τη Βουλή ενώ στους γύρω δρόμους η κυκλοφορία μπορεί να διεξαχθεί.
Ειδικότερα, κλειστή παραμένει η Πανεπιστημίου μέχρι Αμερικής, κλειστή η βασιλίσσης Σοφίας μέχρι το Σύνταγμα, ενώ η Ακαδημίας βγαίνει κανονικά προς βασιλίσσης Σοφίας.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, έχει προγραμματιστεί να αποχωρήσουν οι αγρότες περίπου στις 10-11 το πρωί της Τετάρτης.
Ανοιχτή είναι η Σταδίου και Ακαδημίας, ενώ κλειστή η Αμαλίας από Φιλελλήνων.
Παραμένει σε διακοπή η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, από το ύψος της οδού Αθανάσιου Διάκου και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος των λουλουδάδικων.
Εξακολουθούν να ισχύουν τα παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
– Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.
– Διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.
– Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.
– Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.
Σχετικά Νέα
-
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.