Στον Άρειο Πάγο καταθέτει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής

Με την κατάθεση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή συνεχίζεται σήμερα η ανακριτική διαδικασία στον Άρειο Πάγο, μετά την απόφαση παραπομπής της Βουλής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τυχόν συνεργούς του, εισαγγελικούς λειτουργούς και δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μιωνής, στην κατάθεσή του θα αναφερθεί στις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis και θα επιβεβαιώσει τα όσα έχει καταθέσει ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβεί και σε νέες αποκαλύψεις, με νέες, άγνωστες μέχρι στιγμής, συνομιλίες.

Yπενθυμίζεται ότι ο Σάμπυ Μιωνή έχει καταγγείλει εκβιασμό από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο καθώς και ότι υπήρξαν συναντήσεις, μέχρι και στο Μαξίμου παρουσία του Νίκου Παππά. Ταυτόχρονα έχει δημοσιοποιήσει συνομιλία που είχε στην Κύπρο με τον Νίκο Παππά, την οποία κατέγραψε ο ίδιος με αντικείμενο τη στάση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Συνομιλία στην οποία εμφανίζεται ο πρώην υπουργός να δηλώνει μεταξύ άλλων ότι «ξέρω, καταλαβαίνω και μαθαίνω ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά», αφήνοντας να εννοηθεί πως γνώριζαν στην τότε κυβέρνηση για τη συμπεριφορά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα