Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις

Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγοντας τη συζήτηση με τους εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι οι δημοσιονομικές αντοχές της χώρας είναι συγκεκριμένες και εξέφρασε την πεποίθηση ότι κυβέρνηση και αγρότες μπορούν να βρουν έναν κοινό τόπο.

Οι αγρότες έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου για την συνάντηση με τον πρωθυπουργό λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι.

Εκ μέρους της κυβέρνησης εκτός από τον πρωθυπουργό παρόντες θα είναι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, οι Υπουργοί Επικρατείας κύριοι, Άκης Σκέρτσος, Μάκης Βορίδης, Σταύρος Παπασταύρου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος αλλά και ο διοικητής του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχει θετική έκβαση η συζήτηση με τους αγρότες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος των αιτημάτων τους» δήλωσε νωρίτερα στο Πρώτο Πρόγραμμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Η συνάντηση καλλιεργεί ελπίδες και προσδοκίες και στις δύο πλευρές, με την κυβέρνηση να επιδιώκει τον τερματισμό των κινητοποιήσεων και τους αγρότες να προσδοκούν επιπλέον έμπρακτη στήριξη και ικανοποίηση περισσότερων αιτημάτων τους.

Στις 13.00 πρόκειται να ακολουθήσει η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα