

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία ασκήθηκε σε βάρος των δυο νεαρών που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών στο κέντρο της Αθήνας.
Οι 28χρονοι κατηγορούμενοι, οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές, φέρονται να προσέγγισαν στον πεζόδρομο της Ερμού το βράδυ της Τρίτης μία 12χρονη και την 14χρονη φίλη της. Όταν τα κορίτσια απομακρύνθηκαν οι κατηγορούμενοι φέρονται να τις κυνήγησαν προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις σε βάρος τους.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.