

Στήθηκε το πρωί της Τρίτης το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος, το οποίο φιλοδοξεί να δώσει γιορτινή λάμψη στο κέντρο της Αθήνας, παρά τους περιορισμούς λόγω του lockdown.
Το έλατο τοποθετήθηκε στη μεταλλική βάση του στην πλατεία, και θα είναι έτοιμο έως το τέλος της εβδομάδας με τα στολίδια και τη φωταγώγησή του. Παράλληλά, και η ίδια η ιστορική πλατεία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της, ωστόσο οι κεντρικές λεωφόροι (Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, κλπ) έχουν στολιστεί ήδη.
Σημειώνεται ότι το βάρος του έλατου, που προέρχεται από το Καρπενήσι, μαζί με τα τσιμεντένια αντίβαρα θα φτάσει τους 30 τόνους, ενώ το ύψος του υπολογίζεται σε 15 μέτρα.
«Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα» έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας που ανέβασε το βράδυ τη Δευτέρας ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram., στην οποία εικονίζεται φωτογραφημένος μαζί με υπάλληλους του δήμου και φόντο τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Αθήνας.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπακογιάννης έχει δεσμευτεί ότι φέτος θα στολιστούν όχι μόνο οι κεντρικοί δρόμοι των Αθηνών, αλλά και άλλες περιοχές.
Σχετικά Νέα
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στα Σπάτα
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε χαμηλή βλάστηση στα Σπάτα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Κιάφα. Σύμφωνα με την.
Κάλυμνος: Επίσκεψη Δριτσάκου στο αεροδρόμιο – «Σε φάση υλοποίησης η αναβάθμιση υποδομών»
Ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κ. Γεώργιος Δριτσάκος επισκέφθηκε, στις 6 Ιουλίου.
Ευρω-καταδίκη της Ελλάδας για το πολύνεκρο ναυάγιο μεταναστών στο Φαρμακονήσι
Παραβιάσεις άρθρων της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα από την πλευρά της Ελλάδας.
Ξάνθη: 6χρονος σε στρώμα κόντεψε να φτάσει στη Θάσο – Πέθανε μέσα στη θάλασσα ο παππούς του
Σε τραγωδία εξελίχθηκε το απογευματινό μπάνιο ενός παππού με τον εγγονό του στη Σκάλα.