

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στις 12, το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ, θα γίνει στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το ραντεβού έκλεισε μετά από επικοινωνία των γραφείων των κ.κ. Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη.
Τη συνάντηση ουσιαστικά είχε προαναγγείλει χθες ο πρωθυπουργός μιλώντας στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου: «Αναμένω σύντομα τη θεσμική μας συνάντηση με τον κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος τώρα και ως αρχηγός της αντιπολίτευσης είναι πολιτειακός παράγων.
Κυρίως όμως θα περιμένω από εκείνον και το κόμμα του μια πιο υπεύθυνη στάση με βάση τον νέο τους ρόλο. Επιμένω σε αυτό διότι, δυστυχώς, οι τελευταίες θέσεις του θύμισαν πολύ ΣΥΡΙΖΑ. Με μία πολύ μεγάλη δημαγωγική ευκολία ζητάει να μειωθεί ο ΦΠΑ, παραδείγματος χάρη, κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες, κάτι το οποίο θα στοίχιζε από μόνο του 3 δισεκατομμύρια ευρώ. Και βέβαια, να θυμίσω ότι και οι παροχές που υποσχέθηκε πηγαίνουν πέρα και πάνω από το ευρωπαϊκό όριο δαπανών, κάτι το οποίο θα έθετε αυτόματα -το τονίζω, αυτόματα- τη χώρα σε διαδικασία επιτήρησης».
Σχετικά Νέα
Δημοσκόπηση Alcο: Ποιοι είναι οι πιο επιτυχημένοι υπουργοί της κυβέρνησης
Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco παρουσιάστηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Υπενθυμίζεται.
Δασμοί: Αντίποινα 100 δισ. ετοιμάζει η ΕΕ αν δεν τα βρει με τις ΗΠΑ
Πρόσθετους δασμούς αξίας περίπου 100 δισεκατομμυρίων ευρώ σε αμερικανικά προϊόντα σχεδιάζει να επιβάλει η.
Αξιολόγηση του Δημοσίου από τους πολίτες: Η παρουσίαση της πλατφόρμας
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε το πρωί σε διυπουργική σύσκεψη όπου παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική αξιολόγηση δεκάδων.
Τρ. Πειραιώς: Ισχυρή κερδοφορία στα 284 εκατ. – Μέρισμα 373 εκατ. ευρώ
Ισχυρά οικονομικά μεγέθη ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Τα κέρδη.