Στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία η καταιγίδα Daniel στην Ελλάδα

Στην καταιγίδα Daniel και τις καταρρακτώδεις βροχές στην Ελλάδα αναφέρονται τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, κάνοντας λόγο για ένα ακόμα ακραίο καιρικό φαινόμενο με το οποίο έρχεται αντιμέτωπη η Ελλάδα έπειτα από τους καύσωνες και τις πυρκαγιές.

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν πλημμυρίσει σπίτια και δρόμους στην Ελλάδα ενώ ένας άνδρας έχασε τη ζωή του μετά την κατάρρευση τοίχου λόγω της κακοκαιρίας.

ρόιτερς

Η καταιγίδα Ντάνιελ, συνεχίζει το δημοσίευμα, πλήττει τη δυτική και την κεντρική Ελλάδα από τη Δευτέρα, προκαλώντας εκατοντάδες κλήσεις σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για άντληση νερού λίγες μέρες μετά τον έλεγχο της φονικής πυρκαγιάς που έκαιγε για περισσότερες από δύο εβδομάδες στο βόρειο τμήμα της χώρας.

«Σφοδρή καταιγίδα προκάλεσε πλημμύρες στην κεντρική Ελλάδα» γράφει σε τίτλο το Associated Pressπου επίσης αναφέρεται σε έναν νεκρό από την κακοκαιρία.

Η αστυνομία, αναφέρει το άρθρο, διέταξε απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στους δρόμους, καθώς μια σφοδρή καταιγίδα έπληξε το κέντρο της χώρας και ορισμένα από τα νησιά της, μετατρέποντας τους δρόμους σε πλημμυρισμένους χειμάρρους. Η πυροσβεστική ανέφερε ότι ένας άνδρας σκοτώθηκε στον Βόλο όταν ένας τοίχος έπεσε πάνω του ενώ ένας άλλος αγνοείται.

Ασοσιέιτεντ

Τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα άλλο αγνοείται στην κεντρική Ελλάδα, η οποία έχει πληγεί σκληρά από κατολισθήσεις και πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις, μεταδίδει το Anadolou.

Αναντολού

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα