

Από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εξιχνιάστηκαν 8 περιπτώσεις κλοπών από οικίες σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 31χρονος μαζί με έτερα άτομα προέβαινε σε κλοπές από οικίες δρώντας κυρίως σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
Έκλεβαν και τα αυτοκίνητα
Σε κάποιες περιπτώσεις, ο 31χρονος αφαιρούσε, εκτός των υπολοίπων κλοπιμαίων, τα οχήματα των ιδιοκτητών που ήταν σταθμευμένα πλησίον των οικιών.
Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της 8-2-2024 με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., εντοπίστηκαν εντός δύο οικιών και συνελήφθησαν -2- αλλοδαποί, ηλικίας 69 και 34 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων ενώ συνελήφθη και 42χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν -2- εντάλματα σύλληψης για παράνομη μεταφορά μεταναστών.
Εντός των ανωτέρω οικιών βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:
πιστόλι, πρέσα η οποία χρησιμοποιείται για διάνοιξη θυρών, πλήθος ρολογιών και κοσμημάτων, -11- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.