

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Νίκαια, στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Καραολή και Δημητρίου.
Σύμφωνα με το Piraeus Press, οδηγός αυτοκινήτου Smart παραβίασε το stop της Καραολή και Δημητρίου και χτύπησε διερχόμενο μηχανάκι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
Αμέσως στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίοικοι για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό της μηχανής ο οποίος κείτονταν στην άσφαλτο μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.
Τη διερεύνηση του ατυχήματος έχει αναλάβει η Τροχαία Κορυδαλλού.
Σχετικά Νέα
SUV έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στον Φλοίσβο
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην παραλιακή όταν αυτοκίνητο τύπου SUV.
Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα κατάνυξης η συνάντηση των πέντε επιταφίων στην πλατεία Αριστοτέλους
Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης, θρησκευτικής ευλάβειας και με την παρουσία χιλιάδων πιστών πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των πέντε επιταφίων στην Πλατεία Αριστοτέλους, μια.
-
Το κάψιμο του Ιούδα – Το ξεχωριστό έθιμο που αναβίωσε στην Εύβοια
Για μια ακόμα χρονιά αναβίωσε το έθιμο της καύσης του Ιούδα στην Εύβοια, το βράδυ.
-
Αττική: Ελαφρώς μικρότερη η έξοδος για το φετινό Πάσχα – Σχεδόν μισό εκατομμύριο οχήματα έφυγαν
Κορυφώνεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από τα αστικά κέντρα..