

Δεν έχουν τέλος οι απώλειες κορυφαίων αξιωματικών της Ρωσίας, με την Ουκρανία να ισχυρίζεται αυτή τη φορά πως οι δυνάμεις της σκότωσαν τον 51χρονο Andrey Paliy, αναπληρωτή διοικητή του ρωσικού στόχου στη Μαύρη Θάλασσα. Είναι ο πλέον υψηλόβαθμος αξιωματικός του ναυτικού που σκοτώνεται στον πόλεμο που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου.
Κι αν ο Andrey Paliy είναι ο μοναδικός κορυφαίος αξιωματικός της Ρωσίας που χάνει τη ζωή του στην Ουκρανία, το Κίεβο υποστηρίζει ότι έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής, σε 25 μέρες πολέμου, πέντε κορυφαίους στρατηγούς του ρωσικού στρατού!
Ο 51χρονος αναπληρωτής διοικητής του ρωσικού στόχου στη Μαύρη Θάλασσα έπεσε νεκρός από ουκρανικά πυρά στη Μαριούπολη. Το θάνατό του ανακοίνωσε ο Ουκρανός αξιωματούχος Anton Gerashchenko χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Σχετικά Νέα
Θρίλερ στη Λάρισα: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της
Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της Λάρισας, βρέθηκε μία γυναίκα το απόγευμα.
Live η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΠΑΣΟΚ
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Ηράκλειο η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα.
Εκλογές στην Αλβανία: Στις κάλπες σήμερα, Κυριακή οι πολίτες – Ο πρωθυπουργός Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα, Κυριακή (11/5) οι Αλβανοί για τις βουλευτικές εκλογές, στις οποίες.
Live η ομιλία του Στ. Κασσελάκη στο πρώτο συνέδριο «Κίνημα Δημοκρατίας»
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Περιστέρι, η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, Προέδρου.