

Προσωρινούς περιορισμούς για την κυκλοφορία των drones τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στον εναέριο χώρο συγκεκριμένων περιοχών στο κέντρο και στα βόρεια της Αττικής και για συγκεκριμένες ώρες προβλέπει η ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε την Κυριακή, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την κηδεία και την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Γίνεται σήμανση για το χρονικό διάστημα μεταξύ 04:00 – 17:00 της 16/1.
Οι περιορισμοί αφορούν τρεις περιοχές του εναέριου χώρου της Αττικής, ήτοι το κέντρο της Αθήνας, τις περιοχές της Τανάγρας, του Τατοΐου και της Δεκελείας, καθώς και ένα κομμάτι της βορειοανατολικής Αττικής.
Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του τέως μονάρχη θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη, στο κέντρο της Αθήνας, στις 12:00 της Δευτέρας, ενώ η ταφή του στο Τατόι, στα πρώην βασιλικά ανάκτορα.
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.