

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων που εξαπατήθηκαν από την 51χρονη, η οποία κρατείται ήδη από τον Αύγουστο του 2021 στις φυλακές Κορυδαλλού.
Οι παθόντες ανέρχονται πλέον σε 87, αφού το γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο, ότι επιπλέον 31 άτομα εξαπατήθηκαν από την 51χρονη από κοινού με τον 69χρονο συνεργό της.
Η 51χρονη γυναίκα, που είχε συλληφθεί αρχικά στις Σέρρες για το αδίκημα της απάτης, διαπιστώθηκε ότι από το 2008 μέχρι και τον Αύγουστο του 2021 οπότε και «πιάστηκε», άλλοτε προσποιούμενη την δικηγόρο και άλλοτε την υψηλή αξιωματούχο του ΣΔΟΕ, κατάφερε να αποσπάσει μαζί με τον συνεργό της από τους παθόντες, συνολικά το ποσό των 268.167 ευρώ.
«Προσφέροντας» δήθεν υπηρεσίες επίλυσης δικαστικών διαφορών, κλεισίματος βιβλίων στην εφορία, διακανονισμό χρεών, ακόμα και έκδοση πιστοποητικών, τα οποία εύκολα κανείς θα μπορούσε να εκδώσει από το gov.gr, η 51χρονη μαζί με το συνεργό της, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και περιλαμβάνονταν στη δικογραφία, διέπραξε την τελευταία τετραετία συνολικά 56 απάτες και μία απόπειρα απάτης σε βάρος διαφόρων πολιτών.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.