

Την μάχη με τον κορωνοϊό έχασε το πρωί της Τετάρτης ο 45χρονος υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου Σερρών.
Ο45χρονος εκπαιδευτικός δίδασκε το μάθημα της βυζαντινής μουσικής στο Μουσικό Σχολείο , ήταν παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών.
Ο άνδρας, ο οποίος δεν ήταν εμβολιασμένος, νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ενώ με γραπτή του δήλωση είχε ζητήσει να μην διασωληνωθεί.
«Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε πλήρη διαύγεια. Γραπτώς ζήτησε ο ίδιος να μην διασωληνωθεί και προφορικά το ίδιο μας ζήτησε και η σύζυγός του» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο γιατρός και υπεύθυνος της κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.
Ο εκλιπών, σύμφωνα με τις αναρτήσεις του, στην προσωπική του σελίδα του στο Facebook, υπήρξε αρνητής του κορωνοϊού. Δεν πίστευε στην ύπαρξη του, ούτε στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων και των μασκών.
Κλειστό την Πέμπτη το Μουσικό Σχολείο Σερρών
Σε ένδειξη πένθους δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το Μουσικό Σχολείο Σερρών.
«Με μεγάλη οδύνη σας ενημερώνουμε για τον αδόκητο θάνατο του πολυαγαπημένου μας Υποδιευθυντή και επί χρόνια καθηγητή βυζαντινής μουσικής του Μουσικού Σχολείου μας. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απέραντη θλίψη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, μετά από συνεννόηση με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, η σχολική μας μονάδα θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη, 21-10-2021 κλειστή. Οι μαθητές θα παραμείνουν στα σπίτια τους» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.