

Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο είναι θετική στον νέο κορωνοϊό, έχει ανεβάσει πυρετό και η κατάστασή της είναι σοβαρή, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του κόμματός της.
Η 59χρονη Τιμοσένκο, η οποία υπηρέτησε δύο φορές ως πρωθυπουργός πριν από την ήττα της στις προεδρικές εκλογές του 2010, καθίσταται έτσι η πρώτη διεθνώς γνωστή ουκρανή πολιτικός που αρρώστησε με Covid-19. Το κοινοβούλιο βρίσκεται από τα μέσα Ιουλίου σε θερινές διακοπές.
«Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή, η θερμοκρασία της είναι μέχρι 39 βαθμούς Κελσίου», δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματός της. Αρνήθηκε να πει, αν η Τιμοσένκο νοσηλεύεται, και να κάνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.
Η Ουκρανία έχει καταγράψει την τελευταία εβδομάδα μεγάλη αύξηση των μολύνσεων, ενώ το Σάββατο ανακοίνωσε 2.328 κρούσματα μέσα σε 24 ώρες. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα έχει φθάσει τα 104.958 και οι θάνατοι τους 2.271.
Σχετικά Νέα
Η πολιτική του Τραμπ για τα κρυπτονομίσματα προκαλεί ανησυχία και χάσμα μεταξύ ΕΕ – ΕΚΤ
Γραμμές μάχης λαμβάνουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το εάν.
Στην Αίγυπτο αντιπροσωπεία της Χαμάς για να συζητήσει «νέες ιδέες» για εκεχειρία
Αντιπροσωπεία της Χαμάς είναι καθ’ οδόν προς το Κάιρο για να συζητήσει με τους.
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.
ΗΠΑ: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ινδία για τους δασμούς
Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι ΗΠΑ προς την κατεύθυνση μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας μετά.