

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν την Κυριακή σε Ροδόπη και Όλυμπο.
Στην Ροδόπη η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Πάτερμα στον Δήμο Αρριανών.
Στην περιοχή αυτή την ώρα επιχειρούν επίγεια μέσα της πυροσβεστικής, καθώς το σημείο είναι δύσβατο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, επιχειρούν 63 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων τμήματος και 14 οχήματα. Από αέρος επιχειρούσαν νωρίτερα έξι εναέρια μέσα, δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.
Μαίνεται η πυρκαγιά στον Όλυμπο
Σε εξέλιξη βρίσκεται και η πυρκαγιά στον Όλυμπο. Το πύρινο μέτωπο εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 14:00 στον Όλυμπο, στην πλευρά της Λάρισας πάνω από την τοποθεσία Μπεχτέσι, στην κοινότητα Καρυάς Ελασσόνας σε δύσβατη πευκόφυτη περιοχή.
Οι φλόγες σε κανένα από τα δύο σημεία δεν μαίνονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές, όμως οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.
Σχετικά Νέα
Nα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ζήτησε ο «αρχιτέκτονας» της εθνικής ασφάλειας του Κρεμλίνου
Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Κρεμλίνου, ο Νικολάι Πατρούσεφ, δήλωσε ότι θα πρέπει.
Κορκίδης: Οι 3 λόγοι της αύξησης τζίρου κατά το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας
Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή.
Οι διεθνείς αντιδράσεις για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τα μηνύματα των ηγετών
Οι παγκόσμιοι ηγέτες, ο ένας μετά τον άλλο, αποχαιρετούν τον Πάπα Φραγκίσκο ο οποίος πέθανε τη.