

Σε ανήλικο κορίτσι ηλικίας 16 ετών ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτη στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, από υπαλλήλους του δήμου Τρικκαίων.
Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η κοπέλα, που έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα ήταν γύρω στα 30.
Εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr πρόκειται για 16χρονη, αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της.
Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή.
Όπως αναφέρουν πηγές του trikalavoice.gr εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Νεαρός σκότωσε την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους
Την 52χρονη μητέρα του σκότωσε ένας 21χρονος μέσα στο σπίτι του στην Λάρισα. Περίοικοι.
Υπ.Υγείας: Παρέλαβε αεροσκάφοs από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το ΕΚΑΒ
Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ),.
Εύβοια: Ένας 62χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία κοντά στην Ιστιαία
Μπροστά σε έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, βρέθηκαν λουόμενοι.
Έντονη διαμάχη στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων για το «θέατρο ΕΜΠΡΟΣ»
Η κατάσταση που επικρατεί στο «θέατρο ΕΜΠΡΟΣ» και η πολιτική που έχει επιλέξει να.