

Το υπουργείο Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας καταδίκασε τις δηλώσεις υπουργού του Ισραήλ για ρίψη ατομικής βόμβας στη Γάζα.
Η Σαουδική Αραβία καταδίκασε τις δηλώσεις του Ισραηλινού υπουργού που πρότεινε ότι η ρίψη ατομικής βόμβας στη Γάζα είναι «μία από τις δυνατότητες» για το Ισραήλ.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι τα σχόλιά του δείχνουν τη διείσδυση «εξτρεμισμού και βαρβαρότητας» μεταξύ των μελών της ισραηλινής κυβέρνησης.
Ο υπουργός Ισραηλινής Κληρονομιάς Αμιτσάι Ελιγιάχου δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι δεν είναι απολύτως ικανοποιημένος με το εύρος των ισραηλινών αντιποίνων στο παλαιστινιακό έδαφος μετά την πολύνεκρη επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.
Στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε εάν η λύση για τον ίδιο θα ήταν να ριφθεί «κάποιου είδους πυρηνική βόμβα σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, να την ισοπεδώσει και να σκοτώσει όλο τον κόσμο», ο υπουργός απάντησε: «είναι μία εναλλακτική επιλογή».
Η δήλωση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ο οποίος ανέστειλε τη συμμετοχή του υπουργού στις κυβερνητικές συνεδριάσεις «μέχρι νεωτέρας».
Σχετικά Νέα
Πεσκόφ: Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει την πρόταση του Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για παύση.
Λευκός Οίκος: Ο απεσταλμένος του Τραμπ Γουίτκοφ θα επισκεφθεί τη Ρωσία αυτή την εβδομάδα για συνομιλίες με τον Πούτιν
Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ θα μεταβεί στη Ρωσία για συνομιλίες αργότερα.
Το Ιράν κατέσχεσε δύο ξένα πλοία για «λαθρεμπόριο» πετρελαίου
Το Ιράν κατέσχεσε δύο ξένα πλοία που επιδίδονταν σε λαθρεμπόριο ιρανικών καυσίμων στη θαλάσσια.
Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στις νήσους Βανουάτου στον Ειρηνικό
Σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη στις 7:55 μ.μ. (ώρα.