

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, μετά από μία επεισοδιακή απολογία που ξεκίνησε χθες το πρωί.
Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε καθώς η 34χρονη υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη μητέρα στο άκουσμα της απόφασης, φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα.
Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που το μεσημέρι απέρριψε την αίτηση, η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.
Ακολούθησε η διαδικασία της εμφάνισης της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εισαγγελικό γραφείο όπου φαίνεται να εξετάστηκε με πολλές ερωτήσεις από δύο Εισαγγελείς και στην συνέχεια ακολούθησε η διάσκεψη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση της 34χρονης, ήδη προσωρινά κρατούμενης για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.