

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 18.178 νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων 2.022 στην Μόσχα (για πρώτη φορά υπερέβη τα 2000 από τις 19 Αυγούστου), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας στα 7.158.248.
Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας ανακοίνωσε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 719 θάνατοι, ο μικρότερος αριθμός από τις 19 Ιουλίου, εκ των οποίων 41 στην Μόσχα (ο μικρότερος αριθμός από τις 27 Φεβρουαρίου).
Συνολικά από την έναρξη της πανδημίας έχουν καταγραφεί 193.468 θάνατοι.
Σχετικά Νέα
Γάζα: 91 νεκροί σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ χθες Δευτέρα
Αεροπορικοί βομβαρδισμοί και επιθέσεις του στρατού του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας στοίχισαν τη.
Οι Χούθι απειλούν με αποκλεισμό το λιμάνι της Χάιφα – Προειδοποιούν ότι τα πλοία που κατευθύνονται εκεί αποτελούν πλέον «στόχους»
Οι Χούθι της Υεμένης δήλωσαν τη Δευτέρα ότι θα επιβάλουν «ναυτικό αποκλεισμό» στο ισραηλινό.
Φον ντερ Λάιεν: Ο Τραμπ ενημέρωσε ηγέτες της ΕΕ και τον Ζελένσκι για την επικοινωνία του με τον Πούτιν
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επιβεβαίωσε πως η ίδια και.
Το Βατικανό ως oυδέτερος xώρος για ειρηνευτικές συνομιλίες
Η πρόταση του Πάπα Λέοντα ΙΔ΄ να φιλοξενήσει συνομιλίες για τον πόλεμο στην Ουκρανία.