

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι η μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού των τουριστών από το Λάρδο και το Κιοτάρι αλλά και και τις γύρω περιοχές προκειμένου να μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία της Ρόδου.
Οι πρώτοι τουρίστες έχουν μεταφερθεί στις Καλυθιές Ρόδου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Κολοσσού. Παράλληλα, τουρίστες μεταφέρονται και σε καταλύματα στο Φαληράκι ενώ συνεχώς ανοίγουν δομές προκειμένου να φιλοξενήσουν τους τουρίστες.
Οι ξενοδόχοι του νησιού βρίσκονται σε επικοινωνία μεταξύ τους προκειμένου να φιλοξενήσουν τουρίστες όπου υπάρχει διαθεσιμότητα.
Παράλληλα, ο δήμος Ρόδου σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Εξαιρείται το Πολιτιστικό Κέντρο Μαλώνας από τους χώρους που κατευθύνονται οι πολίτες για την ασφαλή τους παραμονή.
Ασφαλείς χώροι συγκέντρωσης των πολιτών, που προέρχονται από τις υπό εκκένωση περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Πυλώνας και της Δημοτικής Κοινότητα Λάρδου, παραμένουν οι ακόλουθοι:
Γυμνάσιο Αρχαγγέλου
Λύκειο Αρχαγγέλου
2ο Δημοτικό Αρχαγγέλου»
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.