

Η εκμετάλλευση των εργαζόμενων, ειδικά στην εστίαση, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες φαίνεται να γίνεται όλο και πιο συχνό φαινόμενο στα ελληνικά νησιά.
Νέα καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, θέλει σερβιτόρο σε μπαρ της Ρόδου οριακά να κολυμπάει μέσα στη θάλασσα για να φτάσει παραγγελία στον πελάτη.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα social media σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει περίπου έως τον λαιμό ώστε να παραδώσει την παραγγελία στους λουόμενους, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.
Σχετικά Νέα
«Ευαγγελισμός»: Πρεμιέρα για το σύστημα ηλεκτρονικής ιχνηλάτησης των ασθενών στις εφημερίες
Έναρξη πιλοτικής λειτουργίας συστήματος ηλεκτρονικής ιχνηλάτησης των ασθενών στο ΤΕΠ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Ξεκίνησε.
Κρήτη: Προειδοποίηση για κύμα αφρικανικής σκόνης την Παρασκευή (16/5)
Προς την Κρήτη μεταφέρεται η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα που θα επιβαρύνει ιδιαίτερα.
Ηλιούπολη: Επεισοδιακή καταδίωξη μετά από διάρρηξη – Τρεις συλλήψεις
Συνελήφθησαν μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Ηλιούπολη τρεις άνδρες, μετά από διάρρηξη σε διαμέρισμα..
Αλιμος: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον άνδρα να κρατά αγκαλιά το βρέφος ενώ βγαίνει από το σούπερ μάρκετ
Τη φωτογραφία του άνδρα που κρατά στην αγκαλιά του το 6 μηνών βρέφος ενώ.