

Ένα άτομο νεαρής ηλικίας ανασύρθηκε νεκρό πριν λίγη ώρα στη Μαρίνα της Πύλου μετά από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα στην περιοχή κοντά στο λιμάνι.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ εξετάζεται το σοβαρό ενδεχόμενο να υπήρχε τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο μέσα στο αυτοκίνητο που είχε σταματήσει στο λιμάνι της Πύλου.
H πτώση του αυτοκινήτου έγινε γρήγορα αντιληπτή από περαστικούς και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε έρευνα. Στελέχη του Λιμεναρχείου Πύλου που συντονίζουν την επιχείρηση ζήτησαν τη συνδρομή δύτη για να μπορέσει να δει πού βρισκόταν το όχημα.
Σύμφωνα με αναφορές ο δύτης, που δεν είχε αρχικά μπουκάλες, είδε το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο μέσα στη θάλασσα και πρώτο μέλημα ήταν να εντοπίσει τους επιβαίνοντες.
Στο σημείο της έρευνας βρίσκονται επίσης πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλου, ο δήμαρχος Πύλου Παναγιώτης Καρβέλας ενώ σε ετοιμότητα είναι το Κέντρο Υγείας Πύλου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο είναι άγνωστο στην περιοχή και εικάζεται ότι πρόκειται για άτομα που δεν διαμένουν εκεί Η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να διαπιστωθεί εάν τελικά υπήρχε κι άλλο άτομο στο αυτοκίνητο.
Σχετικά Νέα
Υπ.Υγείας: Παρέλαβε αεροσκάφοs από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το ΕΚΑΒ
Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ),.
Εύβοια: Ένας 62χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία κοντά στην Ιστιαία
Μπροστά σε έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, βρέθηκαν λουόμενοι.
Έντονη διαμάχη στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων για το «θέατρο ΕΜΠΡΟΣ»
Η κατάσταση που επικρατεί στο «θέατρο ΕΜΠΡΟΣ» και η πολιτική που έχει επιλέξει να.
Θρίλερ στη Λάρισα: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της
Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της Λάρισας, βρέθηκε μία γυναίκα το απόγευμα.