

Με 24ωρη απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς( Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ) στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Την Πρωτομαγιά, οι γραμμές του μετρό και του τραμ θα λειτουργήσουν με πρόγραμμα Κυριακής, ανακοίνωσε σήμερα (28.04.2023) η ΣΤΑΣΥ.
«Σας ενημερώνουμε, ότι τη Δευτέρα 1η Μαΐου 2023, οι Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό και το Τραμ θα λειτουργήσουν με πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση για την Πρωτομαγιά.
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της Εργατικής Πρωτομαγιάς
Τη Δευτέρα 1η Μαΐου τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα είναι ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας, ανακοίνωσαν το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.
Έτσι, την Πρωτομαγιά, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν από τις 09:00 μέχρι τις 21:00.
Τέλος, κανονικά αναμένεται να κινηθούν τα αστικά λεωφορεία στις γραμμές τις οποίες έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.