

Τη διαβεβαίωση ότι όλα όσα θα πρέπει να γίνουν, θα γίνουν, αναφορικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης της Μονής Αββακούμ, έδωσε σήμερα Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας το διορισμό ανεξάρτητων ανακριτών.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, και κληθείς να σχολιάσει το σκάνδαλο, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «είναι ένα σκάνδαλο που ταλανίζει όλη την κοινωνία.
“Από πλευράς εκτελεστικής εξουσίας μπορώ να διαβεβαιώσω την κοινωνία, τον κυπριακό λαό ότι θα γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν. Γίνονται ήδη. Έχουμε μάλιστα προχωρήσει και στον διορισμό ανεξάρτητων ανακριτών, διότι αφήνονται κάποιοι ισχυρισμοί, οι οποίοι θα πρέπει να διερευνηθούν. Για αυτό προχωρήσαμε και στον διορισμό ανεξάρτητων ανακριτών, για να ενισχύσουν το ανακριτικό έργο. Και είναι σημαντικό ότι, αφότου ολοκληρωθούν οι ανακριτικές διαδικασίες και υπάρχει θέμα, θα πρέπει την ίδια στιγμή, χωρίς να παρεμβαίνω στη δικαστική εξουσία, άμεσα να ληφθούν αποφάσεις” πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κύπρου.
Πηγή: sigmalive.com
Σχετικά Νέα
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θα συγχωνεύσει το Γραφείο Παλαιστινιακών Υποθέσεων με την πρεσβεία στο Ισραήλ
Η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τρίτη ότι οι ΗΠΑ θα κλείσουν.
Οι ΗΠΑ καλούν την Ινδία και το Πακιστάν σε αποκλιμάκωση
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάρκο Ρούμπιο συνομίλησε χθες Τρίτη με τους ομολόγους του.
Υεμένη: Ανεστάλησαν επ’ αόριστον οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Σαναά μετά την ισραηλινή επιδρομή
Όλες οι πτήσεις προς και από το διεθνές αεροδρόμιο στη Σαναά, την πρωτεύουσα της.
Γάζα: 31 νεκροί από ισραηλινό πλήγμα εναντίον σχολείου
Η πολιτική προστασία στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε σήμερα ότι 9 άνθρωποι έχασαν τη.