

Η τσεχική αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχει βαλλιστική ταύτιση μεταξύ του όπλου που βρέθηκε στο σπίτι του υπόπτου για τους πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο της Πράγας και του όπλου που χρησιμοποιήθηκε σε πυροβολισμούς την περασμένη εβδομάδα.
Αφού ανακοίνωσε ότι ο Ντέιβιντ Κόζακ, ο μακελάρης της Πράγας που σκότωσε 14 άτομα και τραυμάτισε δεκάδες άλλα στο πανεπιστήμιο, η αστυνομία είχε αποκαλύψει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο ο ίδιος δράστης να είχε σκοτώσει δύο άτομα στο δάσος Klánovický την περασμένη εβδομάδα.
«Η βαλλιστική πραγματογνωμοσύνη απέδειξε ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο Klánovický ταιριάζει με το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι όπου έμενε ο δράστης από το πανεπιστήμιο» είπε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή.
Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης, μετά το μακελειό, αυτοκτόνησε καθώς τον πλησίαζαν οι αστυνομικοί στο πανεπιστήμιο.
Πράγα: Πώς δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ ο πατέρας και η 2 μηνών κόρη του σε δάσος την περασμένη εβδομάδα
Η διπλή δολοφονία σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή γύρω στις 3 το μεσημέρι. Εκεί δολοφονήθηκαν πατέρας 32 ετών και η κόρη του που ήταν 2 μηνών Στο δάσος, ο δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 32χρονο Μάρτιν και την δύο μηνών κόρη του σε ένα καρότσι ενώ βρίσκονταν έξω για βόλτα.
Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα.
Τι βρέθηκε στο σπίτι του μακελάρη της Πράγας -Είχε σκοτώσει και τον πατέρα του
Το απόγευμα της Παρασκευής, η αστυνομία αποκάλυψε ότι η βαλλιστική πραγματογνωμοσύνη απέδειξε ότι ταίριαζε με το όπλο που βρήκαν οι ντετέκτιβ στο σπίτι στο Χοστούν, όπου διέμενε ο δράστης του μακελειού στο πανεπιστήμιο.
Αφού οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του Ντέιβιντ Κόζακ και διαπίστωσαν ότι ήταν γεμάτο όπλα, η αστυνομία εκκένωσε στη συνέχεια τη γύρω περιοχή, καθώς στο σπίτι υπήρχαν και εκρηκτικά. Εξάλλου, βρέθηκε από την έρευνα ότι ο φοιτητής Ιστορίας ήταν εμμονικός με τα όπλα.
Πριν ξεκινήσει το μακελειό του στους χώρους του πανεπιστημίου, ο 24χρονος φοιτητής είχε δολοφονήσει τον πατέρα του, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στο σπίτι με τα όπλα.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.