

Έκλεισε ο Δήμος Πατρέων το 56ο νηπιαγωγείο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, μετά την εμφάνιση ποντικιών και την έντονη διαμαρτυρία των γονέων και κηδεμόνων των μικρών μαθητών για τις άθλιες συνθήκες που υπάρχουν στο χώρο λόγω της παλαιότητας του κτιρίου.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων που επικαλείθται το Patrastimes, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι με ένα σώμα καλοριφέρ, ζεσταίνονται όλα τα παιδάκια, ηλικίας 4 και 5 ετών, ενώ υπάρχει μόνο μία τουαλέτα.
Τραγικές είναι οι συνθήκες και στον προαύλιο χώρο, όπου προεξέχουν σάπια και σκουριασμένα σίδερα και μεταλλικά πλαίσια, τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των μικρών παιδιών.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.