

Έκτακτη συνεδρίαση των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, ανακοίνωσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, για την κατάσταση στο Ισραήλ και τις πολύνεκρες συγκρούσεις με την Χαμάς.
“Συγκαλώ αύριο έκτακτη συνεδρίαση των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση στο Ισραήλ και στην περιοχή” ανέφερε ο Μπορέλ στο twitter.
Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Πίτερ Στάνο ερωτηθείς σχετικά, η συνεδρίαση θα λάβει χώρα αύριο το απόγευμα, θα είναι άτυπη και θα πραγματοποιηθεί στο Μουσκάτ, όπου βρίσκονται ήδη ορισμένοι υπουργοί για το συμβούλιο Ευρωπαϊκής Ένωσης- Συμβουλίου Συνεργασίας Κόλπου (GCC), ενώ όσοι δε, βρίσκονται εκεί θα συμμετάσχουν με τηλεδιάσκεψη.
Σχετικά Νέα
Συνάντηση Τραμπ με Σάρα, «παρουσία» Ερντογάν – Τι σηματοδοτεί
Κάποτε οι ΗΠΑ πρόσφεραν αμοιβή 10 εκατ. δολ. για τη σύλληψη του Αχμεντ αλ.
Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις
Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για όσους θέλουν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικός.
Ο Τραμπ στη Μέση Ανατολή: Το ντιλ των 600 δισ. και η άρση κυρώσεων στη Συρία
Οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού στη Γάζα μαίνονται και η ανθρωπιστική κρίση έχει αποκτήσει.
Ουκρανικό: Στην Τουρκία στραμμένα όλα τα βλέμματα
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα ηγηθεί τελικά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, της ρωσικής.