

Ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ασκήθηκε σε βάρος του γνωστού ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη με αφορμή καταγγελίες τριών γυναικών συναδέλφων του.
Ο βιασμός φέρεται να έχει τελεστεί το 2008 με την καταγγέλλουσα να ισχυρίζεται ότι την κυνηγούσε στους διαδρόμους του θεάτρου, η μία απόπειρα βιασμού φέρεται να έχει τελεστεί το 2010 στο καμαρίνι του ηθοποιού ενώ η δεύτερη το 2014 στο αυτοκίνητό του.
Ο ίδιος αρνήθηκε τις καταγγελίες μέσω υπομνήματος που κατέθεσε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργήθηκε από τον κ. Σπυρόπουλο.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε ήδη σε ανακριτή ο οποίος θα καλέσει τον ηθοποιό για να απολογηθεί.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.