

Η Pfizer Inc. και η BioNTech SE δήλωσαν ότι βάσει των αρχικών εργαστηριακών δοκιμών η τρίτη δόση του εμβολίου τους για τον Covid-19 εξουδετερώνει την παραλλαγή Όμικρον.
Στην πρώτη επίσημη δήλωση τους σχετικά με την πιθανή αποτελεσματικότητα του εμβολίου τους κατά της Όμικρον, BioNTech και Pfizer ανέφεραν -σε κοινή δήλωση- ότι οι δύο δόσεις του σκευάσματος τους είχαν μικρότερη παραγωγή εξουδετερωτικών αντισωμάτων, ωστόσο η τρίτη δόση του εμβολίου τους αύξησε τα εξουδετερωτικά αντισώματα κατά 25 φορές περισσότερο.
Πρόσθεσαν ότι, εάν χρειαστεί, μπορούν να χορηγήσουν τον Μάρτιο του 2022 ένα εμβόλιο που θα στοχεύει στην παραλλαγή Όμικρον.
Σχετικά Νέα
Ιράν και ΗΠΑ σήμερα στη Ρώμη για τον β’ γύρο συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
Αντιπροσωπείες των ΗΠΑ και του Ιράν συνεχίζουν σήμερα στη Ρώμη τις συνομιλίες για το.
Το «φαινόμενο Άντριου Τέιτ» εξαπλώνεται στα σχολεία της Βρετανίας – Αγόρια αρνούνται να μιλήσουν σε γυναίκες καθηγήτριες
Οι influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τροφοδοτούν την αύξηση του μισογυνισμού και του σεξισμού στις σχολικές αίθουσες του.
«Συγγνώμη λάθος», λένε τώρα αξιωματούχοι του Τραμπ για το πρωτοφανές email που απαιτεί αλλαγές στο πρόγραμμα του Χάρβαρντ
Η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης Τραμπ και του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ έχει εξελιχθεί σε σημαντικό.
Ο Λευκός Οίκος αποφαίνεται πως ο κορωνοϊός «ξέφυγε από εργαστήριο»
Ο Λευκός Οίκος παρουσίασε χθες Παρασκευή αναθεωρημένη εκδοχή της ειδικής σελίδας του ιστοτόπου του.