

Πένθος επικρατεί στον ΠΑΟΚ καθώς πέθανε σήμερα (19/3) ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Αχιλλέας Σαββίδης στα 84 του χρόνια.
Θλίψη προκάλεσε στον ΠΑΟΚ και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση πως ο Αχιλλέας Σαββίδης πέθανε σήμερα σε ηλικία 84 ετών. Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε από το 1962 ως το 1965 στον «Δικέφαλο του Βορρά», πριν αποχωρήσει για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής και επέστρεψε στη συνέχεια το 1967 παραμένοντας ως το 1969 στην ομάδα.
Μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα ασχολήθηκε με την προπονητική.ήταν βοηθός του Ρίνους Ίσραελ και του Ρομπ Γιάκομπς στον ΠΑΟΚ, ενώ έκατσε στον πάγκο της εθνικής ομάδας γυναικών. Είχε ακόμα περάσματα από Κιλκισιακό, Μεσολόγγι, Νίκη Βόλου, Εδεσσαϊκό, Αναγγένηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό, Παναιγιάλειο, Καστοριά, Καρδίτσα, Βέροια, Καλαμάτα, Λαμία, Νάουσα, Ηρόδοτο, Ρόδο, Τρίκαλά και Αναγέννηση Άρτας.
Σχετικά Νέα
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.
Θεσσαλονίκη: Άδειο το κέντρο της πόλης- Κλειστά τα καταστήματα
Μία εικόνα άδειας πόλης παρουσιάζει και σήμερα, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το κέντρο της.