

Θλίψη στον χώρο του θεάτρου σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτηση του στα social media.
Στην ανάρτησή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει ότι ο Νίκος Γιάννακας ήταν πάντα ένα «γελαστό παιδί» και κάνει λόγο για έναν πολυτάλαντο συνάδελφο. Η κηδεία του ηθοποιού, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ στο Facebook, θα γίνει το Σάββατο (18.02.2023) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
«Αντίο αγαπημένε μας φίλε… σήμερα ακόμα μια απώλεια για το θέατρο μας και μάλιστα τόσο πρόωρα… Ο πολυτάλαντος φίλος και συνάδελφος μας που από πολυ μικρό παιδι υπηρέτησε το θέατρο (πλάι στον Δημήτρη Μυρατ) έφυγε από κοντά μας… Θερμά συλληπηρια στην οικογένεια του κ στην αγαπημένη μας συνάδελφο σύζυγο του Εφη Θανοπουλου.. Νίκο μου παρέμεινες πάντα το γελαστό παιδί που ήσουν πάντα, από τότε που δουλεύαμε μαζί στις αξέχαστες περιοδείες της Αυστραλίας το 82… ( απ’ όπου και οι φωτογραφίες όπου την μάνα μας ενσάρκωνε η Όλγα Δαλεντζα που έφυγε κι αυτή πριν λίγες μέρες!!!) Καλό ταξίδι.. θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο στις 11 το πρωί από το Πρώτο κοιμητήριο της Αθήνας» γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή του στο Facebook.
Σχετικά Νέα
Κλειστοί το Σάββατο (15/3) τρεις σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης
Κλειστοί θα παραμείνουν μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., τρεις σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης από.
Εντοπίστηκε νεκρή στη Σαλαμίνα η 61χρονη που έπεσε από πλοίο στον Σαρωνικό
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε την Παρασκευή (14/03/2025) στη Σαλαμίνα η γυναίκα που έπεσε.
Ατμοσφαιρική ρύπανση: Οι 10 πιο μολυσμένες περιοχές στην Ελλάδα για το 2024
Η λίστα με τις πιο μολυσμένες περιοχές αλλά και τις πιο καθαρές στην Ελλάδα.
Κλειστό το Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης – Συνωστισμός στα υπόλοιπα
Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται από το κλείσιμο του Εθνικού Κολυμβητηρίου στη Θεσσαλονίκη. Κολυμβητικοί σύλλογοι, ακαδημίες.