

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της συναδέλφου Χαράς – Μαρίας Κιοσσέ, η οποία απεβίωσε την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 σε ηλικία 90 ετών.
Η Χαρά- Μαρία Κιοσσέ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934. Αφού αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Θηλέων Pierce College παρακολούθησε μαθήματα Οικονομικών στο Λονδίνο. Η δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 1960 στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ ενώ αργότερα εξειδικεύτηκε σε θέματα αρχαιολογίας, πολιτισμού και οικολογίας. Στις εφημερίδες «Βήμα» και «Τα Νέα» εργάστηκε για πενήντα χρόνια αποκαλύπτοντας και περιγράφοντας γεγονότα και δρώμενα που πολλές φορές δεν έχουν σχετική προβολή.
Η Χαρά Κιοσσέ υπήρξε μία καλλιεργημένη, καταξιωμένη και απόλυτα καταρτισμένη δημοσιογράφος, που άφησε το αποτύπωμά της στο πολιτιστικό και ιδιαίτερα στο ρεπορτάζ αρχαιολογίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους και τους φίλους της συναδέλφου. Ο αποχαιρετισμός στη Χαρά Κιοσσέ θα γίνει τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024, στις 11:30 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.
Σχετικά Νέα
Θρίλερ στη Λάρισα: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της
Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο κέντρο της Λάρισας, βρέθηκε μία γυναίκα το απόγευμα.
Live η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΠΑΣΟΚ
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Ηράκλειο η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα.
Εκλογές στην Αλβανία: Στις κάλπες σήμερα, Κυριακή οι πολίτες – Ο πρωθυπουργός Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα, Κυριακή (11/5) οι Αλβανοί για τις βουλευτικές εκλογές, στις οποίες.
Live η ομιλία του Στ. Κασσελάκη στο πρώτο συνέδριο «Κίνημα Δημοκρατίας»
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Περιστέρι, η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, Προέδρου.