

Στην περισυλλογή 369 μεταναστών και προσφύγων προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, σε 12 διαφορετικά περιστατικά που έλαβαν χώρα στο ανατολικό Αιγαίο.
Σύμφωνα με το αρχηγείο του λιμενικού, τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα στις περιοχές Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης, Λέσβου, Χίου, Σάμου και Κω. Επίσης άλλοι 272 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν το ίδιο διάστημα με λέμβους σε επτά διαφορετικά περιστατικά σε νησιά του Αιγαίου. Τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα στα νησιά Χίο, Φαρμακονήσι και Σάμο.
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, το πρωί της Τετάρτης, στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν δύο πλοία μεταφέροντας 70 μετανάστες και πρόσφυγες από νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.