

Τον πέμπτο υψηλότερο αριθμό ημερήσιων τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού στην Ευρώπη διεξάγει η Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει το Politico. Η Ελλάδα διεξάγει περίπου δύο τεστ ανά χίλιους κατοίκους, αριθμό διπλάσιο από τον αντίστοιχο της Γερμανίας.
Οι μόνες χώρες που διεξάγουν περισσότερα τεστ από την Ελλάδα είναι το Λουξεμβούργο, η Δανία, η Μάλτα και η Βρετανία. Την ίδια στιγμή η χώρα μας παρουσιάζει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θετικών τεστ για κορονοϊό στην Ευρώπη, ένδειξη ότι η αύξηση των κρουσμάτων δεν ακολουθεί εκθετικό ρυθμό.


Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.