

Μετά από έφοδο της αστυνομίας συνελήφθησαν δέκα άτομα (20-67 ετών), την ώρα που έπαιζαν παράνομα πόκερ ποντάροντας χρήματα σε αποθήκη που είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη σε περιοχή της Πέλλας.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Στην κατοχή τριών εξ αυτών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 640 ευρώ, ενώ από το σημείο κατασχέθηκαν επίσης τράπουλες και μάρκες.
Επιπλέον, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας, 36 ετών, καθώς διαπιστώθηκε ότι χειριζόταν μία ηλεκτρονική συσκευή (τάμπλετ), από την οποία λάμβανε εικόνα μέσω δύο καμερών που ήταν τοποθετημένες εξωτερικά της αποθήκης και κατέγραφαν δημόσιο χώρο, προκειμένου να ελέγχονται τα άτομα πριν από την είσοδό τους.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ η ηλεκτρονική συσκευή και οι κάμερες κατασχέθηκαν.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.