

Σε 15 συνεργαζόμενους φορείς παιδικής προστασίας, σε τέσσερις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Κρήτη ήταν αφιερωμένο το φετινό Food Drive της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί».
Η δράση, που έχει πλέον καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, είχε στόχο να καλύψει τις βασικές ανάγκες των παιδιών που ενισχύει το «Μαζί για το Παιδί», προσφέροντας προϊόντα διατροφής και είδη υγιεινής απαραίτητα για τη βελτίωση και σταθερή υποστήριξη της διαβίωσής τους.
Διασφαλίστηκαν πάνω από 26.000 γεύματα για τα παιδιά

Το «Μαζί για το παιδί» και τα σωματεία-μέλη του εργάζονται εδώ και σχεδόν 30 χρόνια για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας
Τα παιδιά που αγκαλιάζει η φετινή δράση έχουν απομακρυνθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον λόγω ακαταλληλότητας και βρίσκονται σε κλειστές δομές περίθαλψης. Η φροντίδα τους αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του Μαζί για το Παιδί και της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.
Η ΠΕΦ, αναγνωρίζοντας την κρίσιμη σημασία της κοινωνικής υποστήριξης, ένωσε τις δυνάμεις των εργαζομένων της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και των εταιρειών-μελών της, για να συμβάλλει ουσιαστικά στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών της σίτισης των παιδιών. Η δράση «Food Drive» είναι ένας θεσμός της ΠΕΦ και των εργαζομένων της, που έχει ως στόχο την καταπολέμηση της ανέχειας και την εξασφάλιση προϊόντων ζωτικής σημασίας για τα παιδιά που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».
Με την πολύτιμη και γενναιόδωρη συνδρομή όλων συγκεντρώθηκαν πάνω από 4 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης και ειδών υγιεινής για τους φορείς παιδικής προστασίας, καθώς και επιπλέον το ποσό των 10.000 ευρώ που δώρισαν οι εταιρείες μέλη της ΠΕΦ διασφαλίζοντας πάνω από 26.000 γεύματα για τα παιδιά.
O Πρόεδρος της ΠΕΦ κ. Θεόδωρος Τρύφων δήλωσε: «Η φετινή δράση Food Drive αποτελεί για εμάς μια υπενθύμιση της δύναμης της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης. Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε το εξαιρετικό έργο του «Μαζί για το Παιδί» και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε έμπρακτη βοήθεια στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη».
Η Πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί», κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά την ΠΕΦ και τις εταιρείες-μέλη της για την πολύτιμη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Με τη συνεισφορά τους, καταφέραμε, και φέτος να καλύψουμε βασικές ανάγκες παιδιών που βρίσκονται σε ευάλωτη κατάσταση, προσφέροντάς τους φροντίδα στη καθημερινότητά τους».
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.