

Την εκτίμηση του ότι τον χειμώνα θα είναι δύσκολη η κατάσταση όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού εξέφρασε ο ιατρός ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
“Φοβάμαι ότι η Ελλάδα θα είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση το χειμώνα αν δεν γίνουν οι σωστοί χειρισμοί” σημείωσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως τώρα που άνοιξαν και τα σχολεία τα κρούσματα θα εκτοξευθούν, αναφέρει το skai.gr.
Σημείωσε πως το χειρότερο σενάριο είναι να έχουμε επανάληψη της περσινής χρονιάς με μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία και εξήγησε πως αυτή την στιγμή έχουμε 2000 -3000 κρούσματα και 40 θανάτους κάθε μέρα ενώ δεν έχει πιάσει ακόμα το κρύο.
Ο κ. Παυλάκης υπογράμμισε πως οι μισοί Έλληνες δεν είναι ακόμα προστατευμένοι από το εμβόλιο και πως το πρόβλημα είναι πως η Ελλάδα αν και έχει λιγότερα κρούσματα από το Ισραήλ, έχει περισσότερους θανάτους και ο λόγος είναι πως ο πληθυσμός δεν είναι εμβολιασμένος.
Ο ίδιος εκτιμά είναι αναγκαίος ο γενικός εμβολιασμός λόγω των καινούργιων στελεχών που αναπτύσσονται.
Σχετικά Νέα
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.