

Θύμα απόπειρας βιασμού έπεσε μια 20χρονη μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, το βράδυ της στην περιοχή της πλατείας Ανδρούτσου, στην Πάτρα.
Άγνωστος άνδρας, νεαρής ηλικίας περίπου 25 ετών, αφού της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα της επιτέθηκε.
Σύμφωνα με την 20χρονη, την άγγιξε στο μηρό και επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθώς η κοπέλα έβαλε τις φωνές και άρχισε να τρέχει.
Η Αστυνομία αναζητά τα ίχνη του δράστη προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψή του.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον ίδιο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία φοιτήτριας στις 26 Φεβρουαρίου στις 06.00 το πρωί, στην περιοχή της πλατείας Πυροσβεστείου, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε νεαρές φοιτήτριες που περπατούσαν.
Σύμφωνα με το gnomip.gr η νεαρή πήγε στην Αστυνομία, ενημέρωσε σχετικά για το συμβάν, χωρίς όμως να υποβάλει μήνυση, με αποτέλεσμα να μην σχηματιστεί δικογραφία.
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει συγγενικό της πρόσωπο από τις κάμερες καταστημάτων της περιοχής έχουν αποτυπωθεί οι κινήσεις του δράστη.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.