

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για τα Τέμπη.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Τριαντόπουλος κατά την διάρκεια της συζήτησης για την σύσταση προανακριτικής για το μπάζωμα στα Τέμπη «για εμένα η πολιτική δεν είναι επάγγελμα και η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός. Υποβάλω σήμερα την παραίτηση μου από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης.
Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ ούτε να κρύψω, όλο αυτό σήμερα σχετίζεται με την ιδιότητα μου ως υφυπουργός, μια προσπάθεια να χτυπήσετε την κυβέρνηση μέσα από εμένα
Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε προαναγγείλει την παραίτησή του για την υπόθεση του μπαζώματος του σημείου της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.
Σχετικά Νέα
Αλλεπάλληλα ιστορικά υψηλά για τον χρυσό – Ξεπέρασε και το ορόσημο των 3.500 δολαρίων
Οι τιμή του χρυσού “εκτοξεύθηκε” σε νέο ιστορικό υψηλό, αγγίζοντας το κρίσιμο ορόσημο των.
Nα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ζήτησε ο «αρχιτέκτονας» της εθνικής ασφάλειας του Κρεμλίνου
Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Κρεμλίνου, ο Νικολάι Πατρούσεφ, δήλωσε ότι θα πρέπει.
Κορκίδης: Οι 3 λόγοι της αύξησης τζίρου κατά το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας
Ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για πλήρη και συνεχή.