Παπαγγελόπουλος: Παρανοϊκά μυθεύματα όσα αναφέρονται στη δικογραφία εναντίον μου

Ο πρώην εισαγγελικός λειτουργός, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης, προχώρησε σε μία σκληρή δήλωση, με την οποία χαρακτηρίζει «παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις» τα όσα αναφέρονται σε βάρος περί παρεμβάσεων στην έρευνα κατά της Novartis.

Όπως αναφέρει, στόχος είναι ο αποπροσανατολισμός του ελληνικού λαού, καταλήγοντας· «Θα πάμε μέχρι τέλους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:

«Μετά από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω: Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα.

Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της NOVARTIS αλλά και τη διερεύνησή του. Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας.

Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό. Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος».

Σχετικά Νέα