

Αντίδραση του Πάυλου Μαρινάκη, προκάλεσε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook για ένα σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου που δημοσιοποιήθηκε στην Καθημερινή.
«Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που «τόλμησε» να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε «στην χλεύη των κανονικών ανθρώπων» όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης», προσθέτει.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο».
Σχετικά Νέα
Το ν/σ για την ασφάλεια των σιδηρόδρομων παρουσιάστηκε στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας
Το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση της ασφάλειας των σιδηροδρόμων, παρουσίασε σήμερα (22/5) ο αναπληρωτής.
Κ. Τσιάρας: Ζητά την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Στο πλαίσιο της υπόθεσης έρευνας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για παράνομες επιδοτήσεις, ο υπουργός Αγροτικής.
Δημοσκόπηση (Metron Analysis): Ξεπέρασε ξανά το 30% η ΝΔ, ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ, παραμένει δεύτερη η Ζ. Κωνσταντοπούλου
Υπέρβαση του ψυχολογικού ορίου του 30% για τη Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση ψήφου, με.
Στο Άγιον Όρος στις αρχές Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με τριμελή Ιεροκοινοτική Επιτροπή
Θέματα που αφορούν την ενίσχυσή του Αγίου Όρους, καθώς και γενικότερα ζητήματα που απασχολούν.