

«Η Εύβοια έχει απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης και δυστυχώς την έχουμε αφήσει στην τύχη της» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, δημοσιοποιώντας ένα βίντεο με αποσπάσματα από την περιοδεία του, σε Χαλκίδα και Κύμη.
Kαι συμπληρώνει: «Ένα νησί, μόλις μία ώρα από διεθνές αεροδρόμιο, με τεράστια ποικιλομορφία που μπορεί να αποτελέσει ιδανικό τουριστικό προορισμό, για όσους ψάχνουν το κάτι παραπάνω. Οφείλουμε να δώσουμε τα εργαλεία στους ανθρώπους της, ώστε να την απογειώσουν».
Ο Παύλος Γερουλάνος, μίλησε με κατοίκους του νησιού και τοπικούς παραγωγούς, για το σχέδιό του για τη χώρα, την Αναγέννηση και τόνισε πως δείχνοντας εμπιστοσύνη στις τοπικές κοινωνίες και τους ανθρώπους της, εκείνες θα μπορέσουν να μεγαλουργήσουν και έφερε το παράδειγμα των ΠΟΠ ξηρών σύκων Κύμης, όπου τα τοπικά αυτά προϊόντα έχουν καταφέρει και έχουν φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
«Τρανό παράδειγμα, εξάλλου αποτελεί η δουλειά που γίνεται με τα ΠΟΠ ξηρά σύκα Κύμης, όπου μία τοπική εταιρεία έχει καταφέρει να στείλει τα προϊόντα της, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τέτοια παραδείγματα χρειαζόμαστε, για να μπορέσει ο πλούτος να παράγεται και να πολλαπλασιάζεται, εντός της χώρας μας», είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Νέα
Γ. Γεραπετρίτης: Το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας Τουρκίας θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι
Εντός του καλοκαιριού θα γίνει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας Τουρκίας, όπως ανέφερε ο.
ΠΑΣΟΚ: “Βιτρίνα” χωρίς περιεχόμενο η δήθεν ψηφιακή αξιολόγηση δημοσίων υπηρεσιών
Στην πλατφόρμα αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου αναφέρθηκε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, κατηγορώντας την.
Ν. Δένδιας: Οι αμυντικές δαπάνες μπορούν να δημιουργήσουν πλούτο – Είμαστε έτοιμοι να ενσωματώνουμε τις δυνατότητες του ReArm Europe
Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας πρέπει να συνοδεύεται από απόλυτη διαφάνεια και.
Με μήνυση απαντά η Ομάδα Αλήθειας στην μηνυτήρια αναφορά του Σωκράτη Φάμελλου
Σε κατάθεση μήνυσης και αγωγής εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου προχωρά η Ομάδα Αλήθειας, όπως.