Π.Φιλιππίδης: Οι πρώτες ώρες στη φυλακή – «Δεν είμαι καλά, δεν περίμενα ότι θα βρεθώ εδώ»

Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης το πρωί της Τετάρτης μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης Τακτικής Ανακρίτριας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βαρύνεται με μία κατηγορία βιασμού και δύο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συναδέλφων του οι οποίες προέβησαν σε καταγγελίες εις βάρος του.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και σοκαρισμένος από τις εξελίξεις, ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα της Τρίπολης όπου σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Alpha, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών στην Τριπολη τον ρώτησαν πώς είναι εκείνος απάντησε: «Δεν είμαι καλά, δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ εδώ».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, θα παραμείνει 5 μέρες σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σε κελί απομόνωσης και στην συνέχεια θα μεταφερθεί στο κελί του.

Με ποιους θα «συγκατοικεί» στις φυλακές Τρίπολης

Στις φυλακή φυλακές Τρίπολης οδηγήθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης Τακτικής Ανακρίτριας για μία κατηγορία βιασμού και δύο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συναδέλφων του που προέβησαν σε καταγγελίες σε βάρος του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στο εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα, όπως και σε αυτό των Γρεβενών, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα ασφαλείας από επιθέσεις άλλων κρατουμένων, λόγω της απαξίας των αδικημάτων.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα κράτησης βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του.

Επίσης, στην ίδια φυλακή κρατούνται, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο, ο «παιδεραστής με το βαν», ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ κατά συγχώνευση, και ο «δράκος του Αμαρουσίου» που εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα