

Η Ρωσία έχει αρχίσει να καταστρέφει τις ουκρανικές αποθήκες καυσίμων και τροφίμων, πράγμα που σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διασκορπίσει τα αποθέματα και των δύο στο εγγύς μέλλον, δήλωσε την Κυριακή ο σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, Βαντίμ Ντενισένκο, σύμφωνα με το Reuters.
Μιλώντας στην τοπική τηλεόραση, ο Ντενισένκο, δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία φέρνει δυνάμεις στα ουκρανικά σύνορα εκ περιτροπής και θα μπορούσε να κάνει νέες προσπάθειες να προχωρήσει στην εισβολή της στην Ουκρανία. Η Ρωσία αποκαλεί τις ενέργειές της στην Ουκρανία “ειδική επιχείρηση”.
Σχετικά Νέα
Ο στρατός του Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη, όπου.
Λιβύη: Νέα διαδήλωση με αίτημα να εγκαταλείψει την εξουσία ο πρωθυπουργός Ντμπάιμπα
Περίπου πεντακόσιοι Λίβυοι βγήκαν στον δρόμο χθες Σάββατο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, απαιτώντας να.
Η Τουρκία απομάκρυνε εσπευσμένα 82 υπηκόους της από τη Λιβύη
Η Τουρκία προχώρησε αυτή την εβδομάδα στην εσπευσμένη απομάκρυνση 82 υπηκόων της από τη.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου εκφράζει «αποτροπιασμό» για τις επεκτεινόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα εξέφρασε τον “αποτροπιασμό” του το Σάββατο για.